Aquest és un espai dedicat a la pesca amb rall, un costum encara viu per la franja litoral del País Valencià i que compta amb una bona colla de seguidors per les comarques del Camp de Morvedre i la Plana Baixa. Ací trobareu la informació necessària perquè coneixeu aquest art de pesca mil·lenari i perquè el respecteu com a bon costum que és. Valencià, mediterrani i arrelat a la nostra identitat de poble. Benvinguts sigueu.



dimecres, 13 de juliol del 2011

Naix "el Corball"

Estem ja en els últims tràmits administratius per a tindre inscrita la nostra associació i poder obtindre llicències de pesca amb rall per als membres... Molt prompte tindreu novetats!

2 comentaris:

Secretari ha dit...

Ie company, he introduït alguns canvis en el blog. A poc a poc, el millorarem.

El meu 3cat 24 ha dit...

El 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana i diàriament destaquem un blog amb contingut interessant. Avui dilluns, dia 1 d'agost li ha tocat al vostre. Ho pots veure aquí:

http://www.3cat24.cat/blogs

I aquí un llistat de tot el que hem recomanat des que vam començar el 9 d'octubre del 2008:

http://www.3cat24.cat/noticia/326283

Si teniu cap problema o voleu que no el destaquem, només ens ho heu de dir.

I si ens podeu recomanar un altre blog en català que considereu bo, ho farem en nom vostre.

A més, us informem que promocionarem el vostre blog a través de la nostra pàgina de Facebook (http://www.facebook.com/elmeu3cat24)i el nostre Twitter (http://twitter.com/elmeu3cat24.

Salutacions!
El meu 3cat24