Aquest és un espai dedicat a la pesca amb rall, un costum encara viu per la franja litoral del País Valencià i que compta amb una bona colla de seguidors per les comarques del Camp de Morvedre i la Plana Baixa. Ací trobareu la informació necessària perquè coneixeu aquest art de pesca mil·lenari i perquè el respecteu com a bon costum que és. Valencià, mediterrani i arrelat a la nostra identitat de poble. Benvinguts sigueu.dissabte, 10 de setembre de 2016

DINAR TEMPORADA 2016

Dissabte 17 de setembre de 2016

Com de costum que "havíem perdut", el dia indicat abans farem dinar per als socis i acompanyants  en el restaurant el MIRADOR de la platja de Puçol, en la foto el menú que mos serviran, el soci no tindrà que pagar res i el acompanyant pagarà 15€, el horari serà a las 14:30 hores.

Per de matí a les 10:00 hores esmorzarem en el bar L'ESTANY de la mateixa platja, després el qui vulga a tirar el rall, esperem fer bona pesquera.

Per confirmar la assistència teniu fins el dia 10/9 cridant al telefon 962600422 de Salva, també podeu enviar un WhatsApp al grup EL CORBALL.

Esperem la vostra companya per a xarrar un rato i contar-se batalletes.1 comentari:

Salva Queralt ha dit...

Un dia molt complet gaudint de molt bona companya, tertúlia amena i un remat final espectacular
en el cant de una alba per la nostra complanyera CARMEN.