Aquest és un espai dedicat a la pesca amb rall, un costum encara viu per la franja litoral del País Valencià i que compta amb una bona colla de seguidors per les comarques del Camp de Morvedre i la Plana Baixa. Ací trobareu la informació necessària perquè coneixeu aquest art de pesca mil·lenari i perquè el respecteu com a bon costum que és. Valencià, mediterrani i arrelat a la nostra identitat de poble. Benvinguts sigueu.



dissabte, 31 d’agost del 2013

2n Concurs de Rall (diumenge 6 d'octubre 2013)

Companyes i companys del Corball, el proper diumenge 6 d'octubre tindreu una vegada més l'ocasió de demostrar la vostra destresa amb aquest art de pesca. A la platja de Canet d'en Berenguer, com l'any passat, tindrà lloc el segon concurs del pesca amb rall de l'associació, obert a tots els socis i totes les sòcies.

El concurs tindrà lloc a les 10.30, i serà seguit d'una paella a l'hotel Chispa a les 14.30, a càrrec de l'assocació i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Canet. Els socis i les sòcies poden portar acompanyant a la paella, però en aquest cas hauran de pagar 12 euros per acompanyant pel dinar.

A les 9.30 alguns ralladors estaran ja allà per a esmorzar junts (l'esmorzar correrà a càrrec de cadascú).

Cal que confirmeu la vostra assistència per a encomanar la paella, com a molt tard fins al 25 de setembre, per telèfon o per correu electrònic.

Animeu-vos a participar, l'any passat va ser tot un èxit!
http://rallicorball.blogspot.com.es/2012/10/i-concurs-de-rall-octubre-2012.html



-