Aquest és un espai dedicat a la pesca amb rall, un costum encara viu per la franja litoral del País Valencià i que compta amb una bona colla de seguidors per les comarques del Camp de Morvedre i la Plana Baixa. Ací trobareu la informació necessària perquè coneixeu aquest art de pesca mil·lenari i perquè el respecteu com a bon costum que és. Valencià, mediterrani i arrelat a la nostra identitat de poble. Benvinguts sigueu.



dijous, 15 de març del 2012

Paella de començament de temporada - DISSABTE 31 DE MARÇ

Estimades sòcies i estimats socis,

Per començar la nova temporada pesquera i celebrar el naixement d'aquesta associació, hem decidit juntar-nos el proper dissabte 31 de març per a fer una paella a les Cases de Queralt. Comptarem amb un paeller de luxe: el nostre company i soci Juan el Duco. Les despeses aniran a càrrec de l'associació.

Això serà a hora de dinar, però uns quants de nosaltres estarem també des de la matinada a vore si pesquem alguna cosa, allà mateix a la platja. L'esmorzar el farem amb el peix que puguem traure.

Confirmeu si vindreu per a fer els comptes del menjar i la beguda per a la paella: com a molt tard el dia 24, si podeu abans del 20 molt millor.